Opening

Beste ouders, liefste leden

Na een fantastisch kamp kunnen we niet wachten om er terug in te vliegen. Dit doen we naar jaarlijkse gewoonte met een kennismakingsactiviteit en de opening.

Wil jij graag kampen bouwen, buiten ravotten en nieuwe vriendinnetjes maken? Kom dan zeker naar onze kennismakingsactiviteit op zaterdag 14 september. Alle kapoenen, kabouters en vriendinnetjes zijn welkom van 14u tot 17u aan onze lokalen (Putvennestraat 87, 3500 Hasselt).

De openingsdag zal doorgaan op zaterdag 21 september aan onze lokalen. We verwachten alle leden om 14u in uniform. Vanaf 17u zijn de ouders, grootouders, broers, zussen en sympathisanten welkom voor een hapje en een drankje. Om 17u30 zullen de leden die naar een andere tak gaan overgegooid worden en om 18u wordt de nieuwe leidingsploeg aan jullie voorgesteld.

Er kunnen kentekens, tshirts en 2e hands-uniformen gekocht worden. Indien jullie thuis nog uniformen hebben liggen waar jullie dochters uitgegroeid zijn, mogen jullie deze altijd meenemen naar de opening! 

Jullie kunnen jullie dochters (her)inschrijven door €50 te storten op ons rekeningnummer BE60 4533 5097 3170 met vermelding van naam en tak.

Een stevige linker, 

De leidingsploeg