Opening Scoutsjaar 2020-2021

Beste ouders, liefste leden

Het begin van het scoutsjaar is alweer in zicht! We zijn blij dat we eindelijk terug activiteiten mogen organiseren voor jullie! Op zaterdag 12 september voorzien we al een eerste activiteit met enkel de kapoenen en kabouters. Ook nieuwe vriendinnetjes zijn dan meer dan welkom! We spreken af van 14-17 uur aan onze lokalen.

Zaterdag 19 september is er dan de grote opening voor iedereen. Deze zal dit jaar per tak plaatsvinden in plaats van allemaal samen. Daarom spreken we met de kapoenen en kabouters van 14-17 uur af aan de parking van de kinderboerderij. De jonggidsen, gidsen en jin worden van 14-17 uur aan de lokalen verwacht.

Er zal dit jaar jammer genoeg geen leidingsvoorstelling met overgooi plaatsvinden na de activiteit. We zullen wel een tafel klaarzetten waar jullie tweedehandsuniformen en kentekens kunnen aankopen!

Om jullie dochter(s) in te schrijven voor het nieuwe jaar mogen jullie €50 overschrijven naar BE60 4533 5097 3170 met als vermelding naam en tak. Indien jullie dochter jammer genoeg heeft besloten om niet meer naar de scouts te komen, mag u dit ook laten weten via mail!

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te zien!

Een stevige linker

De leiding

PS: we willen jullie er ook nog eens aan herinneren dat er scouting op maat bestaat! Zo willen we iedereen de kans geven om naar de scouts te komen. Meer info via https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/kan-het-voor-minder-geld of door een mailtje te sturen naar de leiding!